1 mei opening Galerie KUNST&KOFFIE

Op zaterdag 1 mei aanstaande opent KunstPost de vernieuwde galerie annex vestzaktheater. Afgelopen maanden is er hard gewerkt om de galerieruimte een vrolijker aanzien te geven en tevens multifuncioneel te maken. Zodra de Coronalockdown is opgeheven kan hier een gevarieerd cultuurprogramma starten. Naast tentoonstellingen en mini-theaterproducties komen er ook cursussen, demonstraties, ouderenmiddagen en kinderactiviteiten.  Alles in klein-formaat voor maximaal 16 personen. LOOkatie 364 krijgt op die manier een huiskamerfunctie voor de wijk Mariahoeve.

Op 1 mei wordt de aftrap opgeluisterd met een draaiorgeltje voor de deur en binnen een demonstratie plateelschilderen. Aan de muren hangt een nieuwe tentoonstelling van diverse kunstenaars. Op 1 mei wordt ook de nieuwe website www.kunstenkoffie.com gelanceerd.

De openingsactiviteiten starten om 14.00 uur en eindigen om 16.00 uur. Vanwege Corona is er een deurbeleid van twee bezoekers tegelijk. Mondkapje verplicht. Op ons buitenterras kunt u koffie/thee en cake nuttigen tegen een heel klein prijsje. (contact afrekenen)