Vestzaktheater kunst & koffie den haag kunstpost lookatie364 theater huren theaterzaal groene vraagbaak aletta de ruiter

1 mei opende Galerie KUNST&KOFFIE

Op zaterdag 1 mei jongstleden opende KunstPost haar vernieuwde galerie waar nu ook een vestzaktheater is gerealiseerd. Afgelopen maanden is er hard gewerkt om de galerieruimte een vrolijker aanzien te geven en tevens multifuncioneler te maken. Zodra de Coronalockdown is opgeheven kan hier een gevarieerd cultuurprogramma starten. Naast tentoonstellingen en mini-theaterproducties komen er ook cursussen, workshops, ouderenmiddagen en kinderactiviteiten.  Alles in klein-formaat voor maximaal 16 personen. LOOkatie 364 krijgt op die manier een huiskamerfunctie voor de wijk Mariahoeve.

Op 1 mei werd de aftrap opgeluisterd met een draaiorgeltje voor de deur en binnen een demonstratie plateelschilderen. Aan de muren hangt een nieuwe tentoonstelling van diverse kunstenaars. Inmiddels is ook de nieuwe website www.kunstenkoffie.com gelanceerd.

De opening mocht zich verheugen in een Coronaproof publiek van ca. 40 mensen die konden luisteren naar twee pop-up voorstellingen: een Shubertlied uit Winterreise en een cabaretlied van Conny Stuart door Antonia van Wijk.