2019 opening diamanttheater tarwekamp 3 kunstpost expositie Dhia Al Masaudi

Leuke NL Doet klus voor de nieuwe website

Zoek je een bijzondere NL Doet klus? Werk je liever binnen achter de computer? Dan is dit misschien de klus voor jou! Kom onze nieuwe website in WordPress testen en aanpassen!

KunstPost is opzoek naar mensen met verstand van WordPress: Ben je een webbouwer en wil je je kennis inzetten om een maatschappelijke instelling beter vindbaar te maken? Dan zijn we op zoek naar jou!
We zijn opzoek naar mensen die ons willen helpen om onze website toekomst proef te maken. Onze site is gebouwd in Php5.7 en is nu over naar Php7.x omdat deze oude versie niet meer ondersteund wordt. Met de overgang naar de nieuwe PhP versie is het zinvol om de website zelf onder handen te nemen en toekomstvast te maken.

We werken met WordPress en zo veel mogelijk standaard plug-ins zodat de site gemakkelijk over te nemen is. We willen zo min mogelijk maatwerk oplossingen om te voorkomen dat een andere webmaster niet meer terug kan vinden wat er in het verleden gedaan is, hoe en op welke manier.

Meer weten en AANMELDEN

#kunstpost #NLDoet #DenHaag #Mariahoeve #haagsehout #lookatie364 #Wordpress #websitebouwen #websitebouwer #sociaalinzetten #maatschappelijkeinzet

Hubertine
Author: Hubertine