Kunstenaars
- Glas

Irene van der Does de Bye / Vetro Colorito

summer birds van irene van der does de bije glaskunst vetro colorito kunstpost mariahoeve bezuidenhout

Vetro Colorito, glasatelier van Irene van der Does de Bye, richt zich hoofdzakelijk op drie technieken: glasfusing, glas-in-lood en glas-in-koperfolie, ook wel bekend als tiffany. In haar atelier vervaardigt Irene glasobjecten volgens de techniek van het fusen, het versmelten en vervormen van glas in de gesloten glasoven. Het werk wordt gekenmerkt door evenwicht en harmonie.

Irene van der Does de Bye

Glaskunstenaar Irene van der Does de Bye richt zich hoofdzakelijk op drie technieken: glasfusing, glas-in-lood en glas-in-koperfolie. Ze maakt voornamelijk schalen, panelen en glasobjecten voor binnen en buiten. Ze merkte op dat mensen het ook graag willen leren en begon met lesgeven in 2002 in haar eigen atelier aan huis. Bij gebrek aan glasopleidingen in Nederland richtte ze in 2011 Glasacademie Colorito op.

- Glas

Lisa Di Campli

Lisa Di Campli

In 2004 ben ik mijn glasatelier gestart uit passie voor glas en alles wat je ermee kan maken. De wereld van onbegrensde mogelijkheden die glas biedt blijft me dagelijks fascineren. Mijn liefde en passie voor dit materiaal verwerk ik in mijn werk. Ik werk in opdracht, doe restauraties, maar maak ook vrijwerk.

- Beeldend, Film, Glas, Ruimtelijk, Schilderkunst

Marjoline Delahaye

Revamped Stratocaster guitar

Marjoline heeft al haar talenten en vaardigheden gecombineerd en past deze toe op zeer speciale afwerkingen van electrische gitaren en basgitaren. Dus wil je een werkelijk uniek instrument? Voel je vrij om te bellen voor meer informatie: 06-28253115.