Dana Zemtsov (altviool) en Patricia de la Vega (piano)


De derde uit een serie van 4 klassieke concerten waarbij Jong Talent op het podium staat. Dana Zemtsov (altviool) en Patricia de la Vega (piano). Zij spelen de sterren van de hemel.

Kaartjes kosten € 5 euro pp incl. kopje koffie/thee met koekje. Kinderen vanaf 5 jaar betalen € 2,50 euro (mits onder begeleiding van een volwassene).

Het beloofd ook nu weer elke keer iets bijzonders te worden. In de voorverkoop zijn abonnementen te koop voor 20 euro (volwassenen) en voor 10 euro (kinderen). Daarnaast is de Wijkbus voor deze zondagen speciaal ook ‘Concertbus’. Bent u moeilijk ter been maar wilt u wel graag komen? Dan kan u gebruik maken van de Wijkbus voor slechts € 2.50 ook als u geen lid bent. Bel vooraf met de Wijkbus om een afspraak te maken.

Wilt u meer weten, reserveren of een abonnement kopen? Bel Maria Starke op werkdagen tussen 10:00 en 11:00 uur. Haar nummer is 070 – 383 27 96.

Wilt u dat ook volgend jaar deze serie concerten gegeven wordt? Wordt van ‘VRIEND van Serie klassieke concerten’. Maak uw bijdrage over op rekening 78.68.28.668 t.n.v. stichting KunstPost Mariahoeve onder vermelding van ‘Vriend serie klassieke concerten’. We hebben uw bijdragen hard nodig om dit te kunnen blijven organiseren.

De serie ‘Jong Talent’ is dit jaar mogelijk gemaakt door: Aegon, Fonds 1818, Gemeente Den Haag en VSB Fonds.

Flyer_KP_KlassiekConcert_2

Date/Time
Date(s) - 09/02/2014
2:30 pm - 5:30 pm

Location
kerk Kruispunt

Category(ies)