parels_bezuidenhout_2016 kunstpost

Dé Parelroute – Parels van Bezuidenhout


Zaterdag 11 juni 2016 van 11:00 – 16:30 uur is weer alle ruimte voor De Parels van Bezuidenhout! Het jaarlijkse event waarbij buurtbewoners hun passie delen met de buurt. Kom genieten van de meest uiteenlopende dingen. Deze Haagse wijk komt hierdoor echt tot leven. Natuurlijk is ons pand aan de Van Heutszstraat 12 geopend. Hier kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie / thee maar nu ook voor een culinaire verrassing getoverd uit de Bik-Bike, de bak-fiets waar hapjes vers op gebakken worden!

Victor van der Meijs geeft een presentatie met de Vergaderbakfiets en de Biosscoop-bakfiets, Lilian Boes verzorgt om 13:30 uur een kunstlezing (geheel gratis te bezoeken!!!), Barbara Gelcich en Yvonne Sterk – Houtman presenteren hun werk en natuurlijk zijn onze ateliers geopend.

Rol van de ene in de andere verbazing. Nooit geweten dat er zo veel creativiteit en passie samen komen in dit oude school pand!!!!

Dit jaar is het de 8e keer dat Wijkberaad Bezuidenhout deze route organiseert. Meer weten en het routeboekje downloaden? klik dan HIER

Date/Time
Date(s) - 11/06/2016
11:00 am - 4:30 pm

Category(ies) No Categories