Expo Scheveningen anders bekeken


Drie kunstenaars van de Scheveningse Kunstenaarsvereniging KopS, onder wie Anneloes Groot (ook aangesloten bij KunstPost), exposeren van 29 juli tot en met 16 september 2017 (dit is een verlenging van de expositie) elke zaterdag tussen 13.00 en 17.00 uur in de Oude Kerk aan de Keizerstraat 8 in Den Haag. De toegang is gratis. Elke kunstenaar exposeert met een eigen visie op Scheveningen en wat zich daar allemaal kan en kon afspelen. De officiële opening is op zaterdag 29 juli om 16.00 uur.

Anneloes Groot maakt schilderijen en aquarellen. Met haar kenmerkende soepele en kleurrijke stijl legt Anneloes het Oude Scheveningen vast in olieverf of aquarel. Heel eigen.
Joop Schepers fotografeert. Joop heeft voor deze expositie alle technische regels overboord gezet, en is aan het werk geweest met lange sluitertijden, maanlicht, powerflitsen, pinhole, hoge isowaarden en bijzondere lenzen.
Anneke Roeleveld maakt beelden. Voor Anneke is de mens in zijn dagelijks doen de inspiratiebron. Op de expositie is een selectie te zien van haar figuren in Scheveningse klederdracht.

Date/Time
Date(s) - 29/07/2017 - 16/09/2017
1:00 pm - 5:00 pm

Location
Oude Kerk

Category(ies)