thea huiberts ets ijsvogel grafiek 2022 ontmoeten

Grafiek 2022: ontmoeten


Tijdens Grafiek 2022 ontmoeten Thea Huiberts (etsen) en andere grafische kunstenaars elkaar. Thea exposeert in galerie Kunst & Koffie en de ontmoetende kunstenaars exposeren hun werk in de vergaderkamer. Ze gaan met elkaar en met de bezoeker de dialoog aan.

Dit is de eerste tentoonstelling bij KunstPost die aal iis aan grafiek. Deze expositie is te bezoeken van 4 september t/m 27 november 2022. De expositie is elke zondag geopend van 14-17 uur. Meest zal Thea er zelf zijn tijdens de openingsuren. Thea is een bekendheid in de wijk Mariahoeve omdat ze jaren lang de drijvende kracht was achter het Vrouw- en kindcentrum in Park De Horst. Sinds haar pensioen heeft ze zich toegelegd op het maken van etsen.

Tijdens Grafiek 2022 zijn er o.a. grafische workshops om zo zelf het gevoel te ervaren hoe het is om dit werk te maken. Het programma is nog in de maak en komt hier online.

Wil je mee doen met deze expositie? Dat kan! Wat hebben we nodig:

* een link naar je website of iets anders waar je werk online zichtbaar is,

* foto’s van het werk(en) die je wilt insturen

* overzichtje van data waarop je beschikbaar bent om als suppoost voor deze expo. We zijn open op zondag van 14-17 uur en bij genoeg aanmeldingen wellicht ook op zaterdag. Op afspraak is de expositie elke dag en tijd te bezoeken.

Interesse? Neem contact op met Hubertine@KunstPost.nl.

Date/Time
Date(s) - 04/09/2022 - 27/11/2022
2:00 pm - 5:00 pm

Location
LOOkatie 364

Category(ies)