Open atelier route 2014


Wegens succes van de vorige…

A3_Poster_OARHH_2014_kleinOp zondag 28 september a.s. organiseert KunstPost van 12:00 tot 17:00 uur voor de 3e keer de open atelierroute door stadsdeel Haagse Hout. Omdat de vorige 2 keer heel goed bezocht zijn, hopen we dit jaar op minstens zoveel bezoekers. En (ook) dit jaar kun jij deelnemen!

Aansluitend aan de open atelierroute zelf is vanaf 18:00 uur een eenvoudige borrel voor alle deelnemende kunstenaars op het Haverkamp 250 om kennis te maken of bij te praten.
> Download de brochure hier.

HOE KUN JE MEEDOEN?

Wil je zelf deelnemen? dat kan! Deelname is gratis. Ben je (thuis)kunstenaar en woon/werk je in stadsdeel Haagse Hout, meld je alvast voor 10 augustus aan via het contact formulier heeronder, zodat je zeker weet dat je een plekje hebt in het routeboekje. Afgelopen keer hadden de mensen in het ‘vrijeveld’ gemiddeld z’n 50 bezoekers per adres.

Je ontvangt voor de route een deelnemersenvelop met daarin een stapel routeboekjes , posters en ballonnen om je huis/atelier mee te markeren, dan ben je gemakkelijk te vinden.

We zetten het breed uit in de pers, maar je mag natuurlijk ook zelf hieraan meehelpen door een stukje te zetten op je Facebook, Twitter, Linkedin, website e.d. Nodig al je vrienden, familie en kennissen uit, dan wordt het lekker druk.

Mocht je leuke ideeën hebben om dit evenement tot iets bijzonders te maken, laat maar weten. Kijken we of (en zo ja hoe) we het kunnen inpassen.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Wil je op je eigen locatie deelnemen of wil je dat KunstPost een locatie aanbiedt om je werk te laten zien? Dit kan ook in het Wijk- en Dienstencentrum zijn.

  eigen locatieKunstPost locatie

  Voor meer info: bel 06-4475 8897 of mail hubertine@kunstpost.nl.

  Date/Time
  Date(s) - 28/09/2014
  12:00 pm - 5:00 pm

  Location
  KunstPost

  Category(ies) No Categories