Kunst-en ontwerp wedstrijd van de stichting Hundertwasser aan Zee


De stichting Hundertwasser aan Zee hoopt op nog meer aanmeldingen, met name in de architectonische sfeer met het oog op de aantrekkelijke gemeenteprijs.  Aanmeldingen tot 17 mei kunnen nog opgenomen in de catalogus; de laatste inzendingen worden op 28 mei aangeleverd in het Zuiderstrandtheater op Scheveningen. De opening en de prijsuitreiking is op 4 juni om 14 uur.  www.hundertwasseraanzee.nl

Aan de kunstwedstrijd  “Hundertwasser aan Zee” kunnen beeldend kunstenaars, architecten en anderen met architectonische verbeeldingskracht deelnemen.

Tot 17 mei 2016 kan ingeschreven worden als deelnemer. De mogelijkheden, verwachtingen en wedstrijdvoorwaarden voor deelname aan de kuststrook staan op de website.

Scheveningen-kuststrook

“De stichting zal presentaties van deskundigen en discussies tussen geïnteresseerden organiseren over het werk en het gedachtegoed van Hundertwasser. De resultaten kunnen aanzetten geven tot ideeën over verfraaiing van de Scheveningse kust.

Stichting Hundertwasseraanzee vraagt de creatieven om het aanzicht van Scheveningen uitdagender te maken dan dat het nu is. Neem het werk van Hundertwasser als uitgangspunt en transformeer de kust tot een lust voor het oog.

Date/Time
Date(s) - 30/04/2016 - 04/06/2016
De hele dag

Category(ies)