Landelijke Modelspoordagen


Landelijke Modelspoor Dagen op zaterdag 29 en zondag 30 maart 2014

In samenwerking met de Nederlandse Modelspoor federatie houdt de Haagse Modelbouw Club (HMC) dit jaar weer open huis voor alle belangstellenden.

Naast het bezichtigen van onze modelspoorbanen in diverse schaalverhoudingen, is er ook een aantal enthousiaste modelspoorders aanwezig die u graag deelgenoot maken van hun hobby. De Haagse Modelbouw Club is sinds kort weer terug in Mariahoeve en bezig met banen in verschillende schalen weer op te bouwen waarbij enthousiaste, ervaren, maar ook beginnende modelbouwers van harte welkom zijn om mee te bouwen aan de diverse projecten.

Geniet van de typisch Haagse en zelfgemaakte gebouwen zoals het Station Hollands Spoor en huizen in de wijk Mariahoeve. Neem ook eventueel uw eigen spoormaterieel mee om rondjes mee te rijden, als daar tijd en mogelijkheid voor is bieden wij daar graag de ruimte toe.

Ook voor raad en mogelijk daad kunt u natuurlijk bij de vereniging terecht op deze dagen. Graag geven wij u allerhande advies op modelspoorgebied. Vrijwel altijd zijn er hobbyisten aanwezig die u kunnen helpen uw problemen met het bouwen van een modelspoorbaan op te lossen.

Er zijn ervaren modelbouwers aanwezig die u advies geven met, bijvoorbeeld met het leggen van rails, de elektrische aansluitingen, het maken van landschap, het monteren van bouwpakketten en ze een natuurlijker aanzicht te geven, het onderhouden van rollend materieel en het verfraaien daarvan, computerbesturing van de modelspoorbaan, enzovoorts. Schroom niet om te komen als u nog beginnend modelspoorder bent, wij helpen u graag op weg.

De clubruimte van de HMC aan de Tarwekamp 3 is geopend op zaterdag 29 en zondag 30 maart van 11:00 – 17:00, de toegang is gratis.

Met vriendelijke groet,

Pieter Tjalling Boonstra

Date/Time
Date(s) - 29/03/2014 - 30/03/2014
11:00 am - 5:00 pm

Location
Clubruimte HMC

Category(ies) No Categories