Doe mee aan de Nationale Kunstdagen


Beste kunstenaar,

De Nationale Kunstdagen vinden op 12 en 13 november 2016 voor de zevende keer plaats. Tijdens deze professionele kunstbeurs exposeren kunstenaars hun werk zonder tussenkomst van galeries aan kunstkopers en -liefhebbers. Nieuw dit jaar is dat kunstenaars zich voor de Nationale Kunstdagen kunnen aanmelden via regionale voorrondes. Na twee succesvolle voorrondes in Apeldoorn en Breda, vindt op 3 juli een derde voorronde plaats in Den Haag.

De afgelopen jaren konden kunstenaars alleen aan de Nationale Kunstdagen deelnemen via selectie bij een van de voorafgaande aangesloten kunstevenementen. Op veler verzoek heeft de organisatie deze formule uitgebreid met drie regionale voorrondes. Tijdens een voorronde kan een kunstenaar minimaal 3 en maximaal 4 werken laten beoordelen door een professionele jury die bestaat uit minimaal 3 kunstkenners. Bij een positieve beoordeling van de jury kan de kunstenaar zich direct inschrijven voor de Nationale Kunstdagen.

De eerste twee voorrondes hebben inmiddels plaatsgevonden en waren een succes: bijna 85% van de deelnemende kunstenaars, kregen van de jury een positieve reactie en hebben zich inmiddels ingeschreven voor de Nationale Kunstdagen 2016.

Wil jij je werk ook presenteren aan de duizenden bezoekers van de Nationale Kunstdagen op zaterdag 12 en zondag 13 november in Rotterdam Ahoy? Meld je dan aan voor de voorronde op zondag 3 juli in museum Beelden aan Zee en laat de jury jouw werken beoordelen voor slechts € 59,- excl. BTW. Als je werken positief beoordeeld worden, kun je je vervolgens meteen (met korting) inschrijven voor de Nationale Kunstdagen.

Meer informatie over de voorronde en de Nationale Kunstdagen vind je hier:

www.kunstdagen.nl

Date/Time
Date(s) - 12/11/2016 - 13/11/2016
11:00 am - 4:24 pm

Location
Ahoy Rotterdam

Category(ies)