‘ONgehoord’ in het Veurtheater


Een theaterinitiatief van Trias samen met stichting Welzijn oud en Jong (Woej ) en wijkbewoners uit Leidschendam-Voorburg. Negen bewoners uit wijk De Prinsenhof startten in november 2013 in een theatergroep. Alle kanten kon het op. Het resultaat is een eerlijke voorstelling van een hechte club mensen die het publiek meeneemt in hun wereld. 

IMG_1682_kleinOngehoord! is het resultaat van het theaterproject ‘Verhaal halen’ dat door Trias en wijk- en dienstencentrum Woej tot stand is gekomen. Theatermaakster Carla Verwer is aan de slag gegaan met bewoners uit De Prinsenhof. De wijkbewoners komen op een andere manier met elkaar in contact, namelijk door middel van theater. In de afgelopen maanden hebben de spelers elkaar hun verhaal verteld tijdens wekelijkse repetities. Die verhalen zijn nu verwerkt tot een voorstelling.

De spelers vertellen hun eigen verhaal. Wat gaat er schuil achter die rolstoel of dat buitenlandse accent? Wie zijn toch die mensen in de bijstand? Uiteindelijk willen we allemaal op waarde geschat worden. Niet meer. En ook niet minder.

Ongehoord! is een voorstelling over veerkracht en doorzettingsvermogen die je vanaf het begin vastpakt en niet meer loslaat. Na de voorstelling kun je, onder het genot van een hapje en een drankje, napraten met elkaar én met de spelers. Want wij willen ook graag weten wie jíj bent.

Ongehoord! wordt vier keer opgevoerd in Het Veur Theater in Leidschendam, op 14, 15 (matinee), 19 en 20 juni. De voorstelling begint om 20:00 uur, behalve op zondag, dan begint hij om 15:00 uur. Tickets kosten €5,- en zijn inclusief hapje en drankje.

Wil je de voorstelling graag bezoeken? Kaarten zijn te koop via Het Veur Theater (Vanaf 13 mei). Ben je slecht ter been of zit je in een rolstoel? Geef dat dan even aan. Er zijn namelijk een beperkt aantal plekken voor rolstoelen. Voor mensen die slecht ter been zijn houden we voor in de zaal plaatsen vrij.

http://www.hetveurtheater.nl/productie/ongehoord/

Date/Time
Date(s) - 14/06/2014 - 20/06/2014
12:00 am

Location
Het Veur Theater

Category(ies) No Categories