Open Atelierdagen Benoordenhout Den Haag


Op zaterdag 20 en zondag 21 mei bent u, tussen 12.00 en 17.00 uur, welkom bij kunstenaars die allen wonen of werken in het Benoordenhout. Het is een bont gezelschap van professionals en amateurs die vele facetten van kunstuitingen tonen zoals: tekenen, schilderen, beeldhouwen, fotograferen, glasfusing, glas beschildering en werken samengesteld met gemengde technieken en materialen. Langs de route zullen ook verschillende horecagelegenheden hun deuren openen om uw honger of dorst te stillen.

De wandel-fietstocht langs de diverse locaties kan gestart worden bij één van de deelnemers langs de route of vanuit het wijkgebouw aan de Bisschopstraat 5. Folders met routekaart van de Open Atelierdagen kunt u in de maand mei verwachten in uw brievenbus, in diverse wijkwinkels, in ’t Benoordenhuis en op de website van de wijkvereniging.

Bezoekers kunnen met de kunstenaars spreken, toelichting krijgen op het getoonde werk, over hun inspiratiebronnen en de toegepaste technieken. Bij veel van de kunstenaars zijn de tentoongestelde werken ook te koop.

KunstPost en Hubertine Langemeijer (fotografie) zijn aanwezig met een presentatie in De Beeldhouwwerkplaats van Frank en Ria Durand in Park Oosterbeek (nr. 23 in de route). We ontvangen u hier graag.

Date/Time
Date(s) - 20/05/2017 - 21/05/2017
12:00 am - 5:00 pm

Category(ies)