Open atelierroute Haagse Hout


Op zondag 29 september 2013 organiseert KunstPost in samenwerking met het Gemeente Museum in Den Haag de Open Atelierroute door stadsdeel Haagse Hout. In de eerste editie zetten 69 kunstenaars hun deuren open om u te ontmoeten en kennis te laten maken met hun werk. Ook dit jaar wordt het weer een hele bijzondere dag waarbij kunst in de breedste zin van het woord centraal staat. Zowel professionals als amateurkunstenaars kunnen deelnemen aan deze dag.

Ook u kunt dit jaar meedoen. U kunt zich nu aanmelden door een mail te sturen naar: hubertine@kunstpost.nl.

Vermeld hierin wat u wilt laten zien, waar en hoe we u kunnen bereiken(telefoon + e-mail) + wat het adres is waar u te zien bent. Stuur daarnaast een foto mee van minimaal 1 MB + een tekst van maximaal 50 woorden waarin u uw werk wervend beschrijft. De tekst + foto gebruiken we voor het route boekje dat speciaal voor deze dag uitgegeven wordt. U kunt ook met meer dan 1 kunstenaar per adres meedoen. Dus vindt u het leuk dat een vriend van u komt spelen en u zingt erbij? Leuk idee… en stuur het in.

De open atelierroute is van 12 tot 17 uur. We maken hier heel breed reclame voor maar nodig zelf ook al uw vrienden, familie, kennissen, buren of wie ook uit. Hoe meer mensen mensen uitnodigen, hoe leuker en drukker het wordt. Doel is dat ieder adres minimaal 10 bezoekers kan ontvangen.

Aansluitend aan deze dag is er om 18 uur voor alle deelnemende kunstenaars + partner een afsluitende borrel om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Voor meer info: houdt deze site in de gaten…!!!!

Date/Time
Date(s) - 29/09/2013
12:00 am - 5:00 am

Location
Haagse Hout

Category(ies) No Categories