Parels van Bezuidenhout


Het Wijkvereniging Bezuidenhout organiseert ook dit jaar voor de 6e keer het succesvolle ‘Parels van Bezuidenhout’ waarbij wijkbewoners aan hun buren hun passie kunnen tonen.

‘ En… denkt u nou niet :’ik kan niets nieuws laten zien.’ Dat is echt niet nodig.  Veel bezoekers nemen voor het eerst deel, zijn de vorige keren er niet aan toegekomen bij u te kijken of willen graag opnieuw bij u langskomen. Tenslotte is één van de  aantrekkelijke punten de diversiteit aan activiteiten en de vele mogelijkheden die de route biedt.’

KunstPost stelt dit jaar voor het eerst haar pand aan de Van Heutszstaat 12 open. Een groot deel van de ateliers is geopend. KunstPost is zelf aanwezig om vragen te beantwoorden. Laat je verrassen en kom eens kijken bij Vilt aan Zee, Glasatelier ‘Vetro Colorito’, Haydi Cameron (objecten) en Eveline van der Putte (o.a. fotografie). Daarnaast zijn ook Barbara Gelcich (schilderijen), Hans Spinnler(schilderijen en fotografie), Heleen Tervoort (‘jachttrofeën’) en Peter Piket (lijntekeningen, houten objecten en fotografie) er met een presentatie van hun werk. Zij wonen in Bezuidenhout en hebben een atelier bij KunstPost maar niet in dit pand.

Voor meer info zie ook: Parels 2014

 

Date/Time
Date(s) - 24/05/2014
12:00 pm - 5:00 pm

Location
KunstPost Bezuidenhout

Category(ies) No Categories