Atelier huren

Wilt u een atelier huren in Den Haag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden verschillende atelier- en werkruimtes aan. Deze ruimtes zijn beschikbaar voor zowel kunstenaars, creatieve organisaties als sociaal-/maatschappelijke initiatieven. Ook is het mogelijk onze vergaderzaal (boven) of het theatercafé (begane grond) te huren. Elke ruimte heeft weer verschillende mogelijkheden. Bekijk hieronder ons aanbod en wie weet zien we u binnenkort!

Alle ateliers en werkruimtes zijn verwarmd en hebben grote ramen. Ons pand beschikt over een gezamenlijke keuken inclusief magnetrons, warm water en koffie- en thee apparaten. Verder is er een lift aanwezig en naast vier normale toiletten ook een invalidentoilet.
Kijk op de plattegrond van het pand voor overzicht van de ateliers, vergader- en werkruimtes.

Vergaderzaal – Kamer 1

Kamer 1 is een ruime vergaderzaal van ca 90 m2.
De mogelijkheden voor deze ruimte zijn  divers. Zo kun je er uiteraard  vergaderen, maar het is ook beschikbaar voor workshops of andere bijeenkomsten. In de ruimte zijn  11 grote tafels beschikbaar die door wielen makkelijk verplaatsbaar zijn, met bijpassende stoelen. Er is een beamer beschikbaar.

Het huren van de vergaderzaal kost € 45,- per uur.
Eventuele bijkomende mogelijkheden zijn o.a. het huren van een gastvrouw/heer en catering. Wilt u een volledig overzicht van alle mogelijkheden en prijzen, klik dan hier

Deze ruimte is op dit moment: te huur.

Atelier – Kamer 3

Kamer 3 is een rechthoekig atelier van ca 28 m2.

Deze ruimte is op dit moment: verhuurd.

Atelier – Kamer 5

Kamer 5 is een rechthoekig atelier van 27.6 m2.

Deze ruimte is op dit moment: verhuurd.

Atelier – Kamer 7

Kamer 7 is een rechthoekig atelier van 28.5 m2.

Deze ruimte is op dit moment: verhuurd.

Atelier – Kamer 8

Kamer 8 is een rechthoekig atelier van 27.6 m2.

Deze ruimte is op dit moment: verhuurd.

Heeft u interesse om een atelier te huren of wilt u op de wachtlijst komen als een atelier beschikbaar komt? Neem dan contact met ons op!