Atelier huren

Wilt u een atelier huren in Den Haag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden verschillende atelierruimtes en werkruimtes aan. Deze ruimtes zijn beschikbaar voor zowel kunstenaars, creatieve organisaties als sociaal/maatschappelijke initiatieven. Ook is het mogelijk onze vergaderzaal te huren. Elke ruimte heeft weer verschillende mogelijkheden. Bekijk hieronder ons aanbod en wie weet zien we u binnenkort!

Alle ateliers en werkruimtes zijn verwarmd en hebben grote ramen. Ons pand beschikt over een gezamelijke keuken inclusief magnetrons, warm water en koffie- en thee apparaten. Verder is er een lift aanwezig en naast de normale toiletten ook een invalidetoilet.
Wilt u de plattegrond zien van het pand met bijbehorende ateliers en werkruimtes?

Vergaderzaal – Kamer 1

Kamer 1 is een ruime vergaderzaal van 89.09 m2.
De mogelijkheden voor deze ruimte zijn zeer divers. Zo kun je er uiteraard in vergaderen, maar het is ook beschikbaar voor bijvoorbeeld workshops of andere bijeenkomsten. In de ruimte zijn er 11 grote tafels beschikbaar die door de wielen makkelijk verplaatsbaar zijn, met bijpassende stoelen. Er is een beamer op de locatie mocht deze nodig zijn.

Het huren van de vergaderzaal kost €40 per uur.
Eventuele bijkomende mogelijkheden zijn o.a. het huren van een gastvrouw/heer en catering. Wilt u een volledig overzicht van alle mogelijkheden en prijzen, klik dan hier

Deze ruimte is op dit moment: te huur.

Atelier – Kamer 3

Kamer 3 is een rechthoekig atelier van 27.9 m2.

Deze ruimte is op dit moment: verhuurd.

Atelier – Kamer 5

Kamer 5 is een rechthoekig atelier van 27.6 m2.

Deze ruimte is op dit moment: verhuurd.

Atelier – Kamer 7

Kamer 7 is een rechthoekig atelier van 28.5 m2.

Deze ruimte is op dit moment: verhuurd.

Atelier – Kamer 8

Kamer 8 is een rechthoekig atelier van 27.6 m2.

Deze ruimte is op dit moment: verhuurd.

Heeft u interesse in het huren van een atelier of wilt u op de wachtlijst komen als een atelier beschikbaar komt? Neem dan contact met ons op!