2015-02-17-open-atelierroute-hov-foto-hubertine-langemeijer-352015-02-17-open-atelierroute-hov-foto-hubertine-langemeijer-35

Open Atelierroute voor scholen

KunstPost Open Atelierroute voor scholen, atelier Ka van Haasteren (met workshop)

KunstPost biedt scholen de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen. Kom kijken in het atelier van een kunstenaar, kijk door zijn / haar ogen en vraag wat je wil weten om een beter beeld te krijgen. Hoe is het om kunstenaar te zijn? Wat doe je dan, wat maak je en waarom? Waardoor word je geïnspireerd en zou je dit ook blijven doen als je geen atelier hebt of hiervoor vervolgd zou worden?

Onze kunstenaar bieden graag een kijkje in hun keuken en vinden het waardevol om leerlingen te laten ervaren wat ze maken en waarom. We hebben heel uiteenlopende kunstenaars die ook zeer verschillende dingen maken. Die diversiteit maakt deze route bijzonder.

De route met een gesprek in 3 ateliers duurt 3 x 20 minuten. Geschikt voor groepjes van max. 7 à 8 leerlingen per atelier. Prijs: 150 euro incl. BTW  per klas van max. 30 leerlingen.

Als je wilt kan je ook een kleine workshop doen in de ateliers zodat je een gevoel krijgt hoe het is om zelf kunstenaar te zijn. Omdat de ateliers niet heel groot zijn en vol staan met materialen kunnen we max. 5 leerlingen per groepje aan. Prijs per klas: € 250,- incl BTW voor een klas van max. 30 leerlingen.

KunstPost begeleidt de groepen door het pand en houdt geeft de wissel momenten aan. Vanuit de school is er per groepje een volwassen begeleider mee (docent/ouder).

Onze ateliers zijn gelegen op de 1e etage en zijn per trap en per lift bereikbaar.

Voor kinderen uit het speciaal onderwijs kunnen we in overleg met de school een passend programma ontwikkelen. In overleg is er veel mogelijk. Omdat het maatwerk is, reken we hiervoor een meer prijs.

Meer weten? neem contact met ons op.

  • KunstPost Open Atelierroute voor scholen
Hubertine
Author: Hubertine