Beeldhouwwinkel Beeldhouwen in zachte steen

BEELDHOUWEN IN ZACHTE STEEN

5 donderdag middagen.
Voor beginners en mensen met al wat ervaring dé mogelijkheid om al je vragen te kunnen stellen over steen bewerking, en te leren hoe je tot een spannend beeld kan komen.Hoe hard is deze steen? Kan deze steen buiten staan? Hoe moet ik hem beschermen? Voor welke steen kan ik deze beitels gebruiken? Hoe slijp ik een beitel? Mijn steen glanst niet mooi, wat moet ik doen?…

Dit en nog vele andere vragen worden dagelijks aan ons gesteld. In deze cursus kijken we naar de eigenschappen van de gangbare steensoorten, het gereedschap dat daarvoor geschik t is, hoe te polijsten en welke afwerkingsproducten er allemaal zijn en bovenal?? hoe maak ik uit een ruw stuk steen een spannend beeld!

Data cursus: donderdagmiddag 9, 16, 23, 30 oktober en 6 november 2014
Tijd: van 13.30 tot 16.00 uur

Docent: Marisa Palermo en Joost Poel

Kosten: ? 125,00 incl. thee/koffie, excl. steen (± ? 20,-) kan in de 1e les aangeschaft worden.

Locatie: Zeesluisweg 232 in Scheveningen

beeldhouwen in zachte steen

KP Communicatie
Author: KP Communicatie