Evenementen

Zelf een evenement aanmelden?

Dat kan!  Klik hier: Meld zelf je event aan

Komende evenementen

No Events

Alle evenementen

Opening Quarantainekunst

Fotografe Daniella van Bergen is samen met KunstPost het project #quarantainekunst gestart waarbij kunstenaars werk achter het raam, in de tuin of op het balkon laten zien. De werken zijn te zien…

Nieuwe website

Dag dag oude, welkom nieuwe website! Onze oude, vertrouwde website was hard aan vervanging toe.…

Expositie KADK in LOOkatie364

10 kunstenaars aangesloten bij KadK exposeren in galerie LOOkatie364 hun werk. Op 6 oktober is vanaf 15 uur de vernissage en op 24 november de finishsage met muziek van Peter Hogenboom. Op de zaterdag en zondag zijn er kunstenaars van KadK van 13:00 – 17:00 uur in de galerie aanwezig. meer weten?

Door de week is deze expo op afspraak te bezoeken. Op zaterdag- en zondagmiddag zijn van 13.00 tot 17.00 uur kunstenaars van KadK aanwezig.

Parels van Bezuidenhout

Zaterdag 8 juni is het zo ver: Parels van Bezuidenhout! Bewoners van deze mooie Haagse wijk zetten hun huisdeuren openen om je te laten genieten van hun passie. Ze staan klaar om je te ontvangen, te ontmoeten en willen je graag laten zien waar ze trots op zijn.

Landelijk Atelier Weekend

Zaterdag 22 en zondag 23 juni openen 9 KunstPost kunstenaars de deuren van hun atelier in de prachtige parkwijk Mariahoeve. Je bent van harte welkom om te komen kijken. Maak en praatje met de kunstenaars, kom tot rust met een kopje koffie/thee in de groene tuin en geniet van kunst in de breedste zin van het woord. Meer weten?

Festival De Beleving

Op 14 september 2019 is de 1e keer het Festival De Beleving. Met twee podia en een breed en diverse programmering wordt dat een geweldig mooie dag.