kunstpost poster spiegels ontwerp joanne van beusekom

expo SPIEGELS!

kunstpost poster spiegels ontwerp joanne van beusekomtot 15 januari is in Florence De Mantel de expositie SPIEGELS te zien. In deze tentoonstelling zijn zeer diverse werken te zien waarbij dit thema uitgewerkt is.

In deze tentoonstelling zijn werken te zien van onder andere Renée van Rongen (vilt), Babs Heutink – van Leeuwen (schilderijen met acryl) en Jos van den Heuvel (schilderijen met olieverf).

Renée van Rongen heeft het figuratieve in haar werken van vilt losgelaten. Haar kleur gebruik en materiaal keuze maken haar werk intrigerend, ze blijven je bij.

Jos van den Heuvels is meester in fantastische details. Met vaste hand weet hij een fantasievolle droom wereld neer te zetten.

Babs Heutink – van Leeuwen experimenteert met het toepassen van diverse materialen, vooral op doek, waardoor boeiende structuren ontstaan. Haar schilderijen zijn abstract, maar bevatten ook figuratieve elementen. Vooral landschappen vormen een belangrijk thema in haar werk.

In het Gezondheidscentrum De Mantel is een overzichtsexpositie van Hans Kramers te bezoeken. Hans schildert met heldere vrolijke kleuren en kiest in zijn werken herkenbare thema’s. De bekende kunstenaar Edward Hopper heeft hem geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan. Een paar op Hopper geïnspireerde werken zijn in deze expositie te zien. Hans heeft hier op subtiele wijze zijn eigen draai aan gegeven en ze naar de tijd van nu gehaald. Zijn verrassend kleurgebruik en humor maakt zijn werken een lust voor het oog.

Het programma ziet er als volgt uit:

15:00 – 15:30 uur      inloop met koffie / thee

15:30 – 15:45 uur      officiële opening van deze twee exposities met verrassing

15:45 – 17:00 uur      borrel met muziek van twee talentvolle jonge altviolisten Andrea Passalacqua en Lois Loos. Zij spelen naast klassieke werken ook herkenbare meezingers.

Het adres: Klaverweide 54 in Voorburg.

Hubertine
Author: Hubertine