2021 Sabrina Kooijmans kamermuziekfestival haagse hout kunstpost koninklijk conservatorium den haag (4)

Expositie werk gemaakt tijdens Kamermuziekfestival Haagse Hout 2021

Tijdens het eerste lustrum van het Kamermuziekfestvial Haagse Hout dat op 23,24 en 25 april gehouden werd in het Koninklijk Conservatorim in Den Haag hebben 5 KunstPost kunstenaars de muziek verbeeld, ieder op geheel eigen wijze. Dit kamermuziekfestival is een onderdeel van het curriculum van het tweede jaar. De studenten trekken normaal het stadsdeel in om op onverwachte plekken nieuwe doelgroepen met hun muziek kennis te laten maken. Dit jaar was dat niet mogelijk en is het festival achter gesloten deuren gehouden omdat het een examenmoment is. Alleen de leden van het ensemble, de juryleden en de KunstPost kunstenaar konden bij deze concerten aanwezig zijn.

De KunstPost kunstenaars hebben wederom bijzonder en aansprekend werk gemaakt. Wil je het zien? Kom dan morgen, woensdag 28 april tussen 14-16 uur kijken in onze galerie & vestzak-theatertje Kunst & Koffie in de KunstPost LOOkatie364. Er kunnen 2 mensen per shift aanwezig zijn met mondkapje op en met handen ontsmetten bij binnen komst.

Er is werk te zien van Sabrina Kooijmans, Reza Shalileh en Martha Dragan (jong talent, 15 jaar en leerling van Reza) en Danielle Davidson.

We hadden ons eerste lustrum anders voorgesteld maar wie weet wat er volgend jaar mogelijk is.

Kom gerust langs of bel Aletta om een afspraak te maken.

Hubertine
Author: Hubertine