Fotografie

Kunstenaars

Bas Bogers

De straat is zijn atelier. Straatfotograaf Bas Bogers is per toeval begonnen en daarna pas gaan kijken wat is straatfotografie, wat doet een straatfotograaf. Inmiddels maakt hij ook straatfilmpjes die te vinden zijn onder zijn naam op YouTube. Foto’s maakt hij met respect. Hij zou graag een boek willen uitbrengen met zijn mooiste foto’s.

Verder lezen...
Gilbert Verhoeven passage den haag 2

Gilbert Verhoeven

Gilbert Verhoeven (1966-2017) is sinds eind jaren ’80 amateurfotograaf. Hij fotografeert analoog, zwart-wit objecten en gebouwen in Frankrijk, Vlissingen, Waalwijk en Den Haag e.o.. En in kleur digitaal: bruiloften, series en zonsondergangen.

Verder lezen...

Eveline van de Putte

Op pad met haar camera maakt Eveline van de Putte de meest schitterende foto’s. Daarnaast schrijft ze ook boeken. Ze zegt over haar eigen werk dat haar projecten maatschappelijk geëngageerd zijn, waardoor ze nog al eens wat uit moet leggen. Desondanks schrijft en fotografeert ze stevig door. Ze maakt het liefst tijd voor straatfotografie en portretten.

Verder lezen...

Maria Starke – Milkó

“tekent” en “schildert” met licht via haar camera en streeft ernaar om schilderachtige kwaliteiten in haar foto’s te brengen. De fotografie als kunstvorm, met de camera die het dictaat van haar creativiteit volgt, biedt haar steeds nieuwe mogelijkheden om zich te uiten.

Verder lezen...
Atelier Theo Damsteegt

Theo Damsteegt

Theo Damsteegt was een van de eerste pioniers van KunstPost. Samen met anderen van het eerste uur heeft hij leuke herinneringen aan het gezamenlijk verven van een gymzaal en daar dan later in exposeren. Nu is zijn werk, allemaal grafiek, in groepstentoonstellingen in het buitenland te zien. Hij geeft ook een cursus linosnede. Daarnaast fotografeert hij graag.

Verder lezen...