logo grafiek 2022

Grafiek2022 rond het thema ‘ontmoeten’

thea huiberts ets ijsvogel grafiek 2022 ontmoetenVanaf zondag 4 september tot en met zondag 27 november 2022 staat galerie Kunst & Koffie in het teken van ‘ontmoeten‘, het centrale thema van de triënnale Grafiek2022. Thea Huiberts exposeert haar etsen in galerie Kunst & Koffie. Ze ontmoet bij KunstPost aangesloten kunstenaars en andere kunstenaars die grafiek maken, ze ontmoet hen zowel persoonlijk maar ook is het een ontmoeting in werk. deze expositie is te vinden in de galerie op de parterre, in de vergaderzaal en in de gang op de 1e etage.

Grafiek is een vorm van beeldende kunst waarbij de kunstenaar gebruikmaakt van een druktechniek om een werk in oplage te vervaardigen. Kunstwerken die op deze manieren worden gemaakt worden grafiek genoemd. Bekende voorbeelden van een druktechniek zijn; lithografie, zeefdrukken, etsen, glicé, linosnede of houtsnede. Vaak is het werk in kleine oplagen gemaakt en is elk werk net even anders waardoor ze eigenlijk allemaal unica zijn.

Op zondag 4 september is de feestelijke opening van 14 – 17 uur. Hierna is deze expositie elke zondag geopend van 14-17 uur tot en met zondag 27 november. De laatste zondag is de finisage van 14-17 uur. Wil je op een andere dag langs komen? Stuur een app met je voorstel data naar: 06 – 4475 8897 om een afspraak te maken.

Wil je mee doen aan deze expo? Dat kan!

Hoe? Stuur een mail met hierin foto’s van je werk naar: info@kunstpost.nl, dan nemen we met je contact op en ontvang je de voorwaarden voor deelname. Deelname aan dit project is gratis. Indien je wat verkoopt rekenen we een kleine commissie.

Hubertine
Author: Hubertine