laatste concert van serie ‘Jong talent op het podium’

Maria Starke-Milkó organiseert en programmeert dit jaar voor de 7e keer haar serie van 4 klassieke concerten. Zij vertelt: ‘We hebben dit keer alle zeilen moeten bijzetten om het voor elkaar te krijgen, maar  het is me gelukt! Dit keer zijn we neergestreken in Bezuidenhout, in de Christus Triumfator Kerk op de hoek van de Laan van Nieuw Oost-Indië en de Juliana van Stolberglaan. De prachtige kerkzaal beschikt over een goede akoestiek en biedt plaats aan 450 mensen. De kerk is niet ver van station Den Haag Centraal en heeft voor de deur de halte ‘Laan van NOI’ van de bus 23 en van de trams 2 en 6. In het weekend is er vrij parkeren in de omgeving.’

Ze vervolgt: ‘De concerten zijn op zaterdagmiddag van 15:00 tot 17:00 uur. Het kost maar € 7,50 per kaartje, kinderen tot 13 jaar betalen slechts € 2,50 pp (incl. tekenblok en kleurpotloden). Reserveren? Mail naar concerten@kunstpost.nl of bel 070-383 27 96 op werkdagen tussen 10:00-11:00 uur. Wij kunnen deze serie niet organiseren zonder uw steun. Elk jaar worden de subsidies minder. Wilt u het komende seizoen van deze serie concerten blijven genieten? Steun ons dan op rekening NL77 ABNA 04388 399 78 t.n.v. klassieke concerten onder vermelding van ‘donatie serie 2015-2016’. Als u meer dan € 50 euro doneert ontvangt u een koffie arrangement en als u meer dan € 100 doneert, krijgt u een gratis abonnement! U kunt ook specifieke posten in de begroting mogelijk maken. In dat geval komt uw naam in het programmaboekje en op de site van KunstPost. In overleg is er meer mogelijk.

Net als vorig jaar organiseren we voor de kinderen een tekenwedstrijd. De prijs uitreiking is in de pauze van dit 4e en laatste concert.  Voor alle deelnemers ligt een kleine attentie klaar. We hopen dat het net als vorig jaar weer heel druk wordt.  ”

Aanstaande zaterdag 11 april speelt om 15:00 uur het

bestaande uit: Shin Sihan en Tim Brackman (viool), Elisa Karen Tavenier (altviool) en Pieter de Koe (cello)

 

Zoals ook in de afgelopen jaren, worden er juweeltjes uit het kamermuziek repertoire uitgevoerd zoals werken van J.S. Bach, Beethoven, Debussy, Haydn, Ravel, en van vele anderen. Wederom een palet van muzikaal genot!

 

Hubertine
Author: Hubertine