Grafische technieken

Theo Damsteegt

Theo Damsteegt was een van de eerste pioniers van KunstPost. Samen met anderen van het eerste uur heeft hij leuke herinneringen aan het gezamenlijk verven van een gymzaal en daar dan later in exposeren. Nu is zijn werk, allemaal grafiek, in groepstentoonstellingen in het buitenland te zien. Hij geeft ook een cursus linosnede. Daarnaast fotografeert hij graag.

Verder lezen...

Marjoline Delahaye

Marjoline heeft al haar talenten en vaardigheden gecombineerd en past deze toe op zeer verschillende zaken, zoals speciale afwerkingen van electrische gitaren en basgitaren, lampen, film & fotografie. Dus wil je b.v. een werkelijk uniek instrument? Voel je vrij om te bellen voor meer informatie: 06-28253115.

Verder lezen...

Joanne van Beusekom

Mijn naam is Joanne van Beusekom, zelfstandig grafisch ontwerper en communicatieadviseur, muzikant en liefhebber van waarheid, schoonheid, creativiteit en vrolijkheid. Ik ontwerp huisstijlen, posters, flyers en nog veel meer. Verder schrijf en redigeer ik teksten en ik fotografeer, vertaal, zing en speel piano. Kenmerken van mij en m’n werk zijn veelzijdigheid, enthousiasme, vindingrijkheid en oog voor detail.

Verder lezen...