zeefdrukken in de klas, kunstpost kunstenaar in de klas coh

Kunstenaar in de klas

KunstPost kunstenaars komen in de klas in vertellen wat het voor hen betekend om kunstenaar te zijn. Ze vertellen kort over hun eigen werk, hoe ze het maken en wat hen inspireert om tot hun werk te komen. Wat willen ze kunstpost kunstenaar in de klas lookatie364 den haag haaglandenmet het werk vertellen? Waarom is dat voor hen belangrijk?

Kunstenaars kijken vaak op een heel andere manier naar het leven, durven vragen te stellen en principes tegen het licht te houden… Vaak gedreven door hun eigen motivatie om een onderwerp te onderzoeken en op eigen manier uit te werken.

Ze gaan met de kinderen in gesprek zodat ze de vragen kunnen beantwoorden met als doel dat de kinderen een goed beeld hebben van wie de persoon is en wat hij/zij maakt en waarom.

Indien gewenst kan in de klas een workshop gedaan worden waarbij in de stijl van de kunstenaar een kunstwerkje wordt gemaakt.

Voor kinderen uit het speciaal onderwijs kunnen we in overleg met de school een passend programma ontwikkelen. In overleg is er veel mogelijk.

Meer weten en je aanmelden?

prijs op aanvraag.

 

Hubertine
Author: Hubertine