KunstPost zoekt gastheer / gastvrouw

Voor onze nieuwe LooKatie 364 in Winkelcentrum Mariahoeve zijn we op zoek naar gastvrije gastheren / gastvrouwen.

Wat zoeken we?

Ben jij echt een mensen mens, vind je het leuk om met heel veel verschillende mensen te werken? Hou je van kunst en vind je het leuk om dit te helpen verkopen? Vind je het leuk om wijkgerichte organisaties te helpen om hun gasten te ontvangen en door te verwijzen? Vind je het fijn als je aan het begin van de dag niet weet hoe de dag er uit zal zien? Dat elke dag anders is en dat je steeds nieuwe mensen ontmoet en spreekt? Dan ben jij de persoon waar we op zoek naar zijn! We zijn op zoek naar flexibele, klantgerichte, service verlenende mensen met een groot hart en een luisterend oor.

Ons pand is geopend tijdens de openingsuren van het naast gelegen winkelcentrum. Als mensen binnen komen ben jij de eerste die ze zien. Jij bent de ogen en oren van het pand en weet wat er speelt. Als je een paar dagdelen per week komt, is het voor jezelf leuker dan 1 ochtendje per week… Doel is ook een band opbouwen met de gebruikers van het pand en de mensen die binnen lopen, de galerie komen bezoeken of iets anders willen weten. Je zit in de galerie en moet de werken die er hangen kunnen verkopen.

Wat krijg je er voor terug?

Je bent actief betrokken bij de organisatie, je bent het gezicht naar buiten toe en vaak ook het eerste aanspreekpunt. Mensen komen als ze je kennen langs om met jou een praatje te maken en als je daar zin in hebt een kopje koffie te komen drinken. Je bent heel zichtbaar en onmisbaar voor het team. We werken ook ‘s avonds en in het weekend… We vragen je vooraf of je dan beschikbaar bent.

Het is vrijwilligerswerk. Mensen uit de wijk Mariahoeve, Stadsdeel Haagse Hout en in een straal van 10 kilometer hier omheen hebben onze voorkeur.
Hubertine
Author: Hubertine