Leefbaarheidsprojecten

projetcst_icon

KunstPost organiseert, faciliteert en ondersteunt leefbaarheidsprojecten in de Haagse wijk Mariahoeve, in Stadsdeel Haagse Hout en daarbuiten.

Denk hierbij aan projecten zoals:

  • Mariahoeve in Transitie waarbij kunstenares Anneloes Groot u mee neemt in de waarde van de wijk Mariahoeve. Mariahoeve is een naoorlogse uitbreidingswijk die van hoge kwaliteit is. Dit wil ze u graag laten zien en ervaren. Wilt u deze route lopen? Stuur dan een mail naar info@KunstPost.nl voor € 2,50 sturen we u deze route toe.
  • Bomenwandeling Mariahoeve: Mariahoeve is een parkwijk waarbij de bewoners trots zijn op het groen waarin ze leven. Kunstenares Anneloes Groot heeft een route uitgezet langs bijzondere bomen in Mariahoeve. Wilt u deze route volgen? Stuur een mail naar info@KunstPost.nl en voor € 2,50 sturen we u deze route toe.
  • Oude verhalen, jonge verbeelding: waarbij leerlingen van basisscholen in gesprek gaan met ouderen in de wijk en op basis van dit gesprek een kunstwerk maken en dit terug koppelen naar de oudere waarmee gesproken hebben. Dan blijkt dat de wereld waarin de kinderen en de ouderen zijn opgegroeid vaak verrassend dicht bij elkaar liggen. Lees hier meer over dit project.

Projecten

Quarantainekunst

Mariahoeve in Transitie – Anneloes Groot

Bomenwandeling Mariahoeve