maakt u de serie klassieke concerten mede mogelijk?

Wilt u ook in het seizoen 2015-2016 kunnen blijven genieten van onze serie van 4 klassieke concerten? maak dit dan mede mogelijk! de subsidies worden steeds minder maar wij willen door! helpt u mee? Als u ons steunt met meer dan € 50 ontvangt u een koffie arrangement tijdens uw concertserie. Als u ons steunt met meer dan € 100 ontvangt u een gratis abonnement.

U kunt ook een post uit de begroting mogelijk maken, denk hierbij aan de huur van de vleugel, de huur van de kerkzaal, de gage van de musici, de kosten van PR e.d. helpt u mee? in overleg met u kunnen we bepalen wat de tegenprestatie wordt. Zoals elk jaar neemt ook dit seizoen Maria Starke – Milkó de programmering ter hand om er iets bijzonders van te maken.

Uw donaties kunt u overmaken op rekening: NL77 ABNA 04388 399 78 t.n.v. Klassieke Concerten onder vermelding van ‘donatie serie 2015-2016’

Helpt u ons? Dan helpen wij u aan weer een onvergetelijke serie klassieke concerten! met jong talent, bijzondere combinaties van instrumenten of een combi hiervan.

Banner_4_KlassiekeConcerten_2015
Hubertine
Author: Hubertine