anneloes groot tarwekamp mariahoeve kunstpost

Mariahoeve in Transitie

Mariahoeve in Transitie is een project waarbij kunstenares Anneloes Groot u mee neemt in de waarde van de wijk Mariahoeve. Mariahoeve is een naoorlogse uitbreidingswijk die van hoge kwaliteit is. Dit wil ze u graag laten zien en ervaren.

Anneloes heeft een wandel/fietsroute ontwikkeld om de waarde van deze wijk over het voetlicht te brengen. Deze eerste route laat zien wat de verschillende woning corporaties al gedaan hebben om hun woningbestand te verduurzamen. Ze gaat hierbij in op de verschillende keuzes die gemaakt zijn en wat dit voor verschil maakt, ten opzicht van de staat waarin de architect het ooit opgeleverd heeft.

Binnen kort route 2 uit waarbij Anneloes ingaat wat particuliere eigenaren gedaan hebben om hun woning groener en klimaat neutraler te maken.

Wilt u deze route lopen? Stuur een mail naar info@KunstPost.nl met daarin uw naam, adres en woonplaats voor € 2,50 per route sturen we u deze route toe. De route bestaat uit 2 bladen die voorzien zijn van foto’s.

Er is een Bomenwandeling in de maak waarbij Anneloes laat zien welke (bijzondere) bomen zijn aangeplant in Mariahoeve zoals de Sequoai.

Marjoline
Author: Marjoline