anneloes groot tarwekamp mariahoeve kunstpost

Mariahoeve in Transitie

Mariahoeve in Transitie is een project waarbij kunstenares Anneloes Groot u mee neemt in de waarde van de wijk Mariahoeve. Mariahoeve is een naoorlogse uitbreidingswijk die van hoge kwaliteit is. Dit wil ze u graag laten zien en ervaren.

Anneloes heeft een wandel/fietsroute ontwikkeld om de waarde van deze wijk over het voetlicht te brengen. Deze eerste route laat zien wat de verschillende woning corporaties al gedaan hebben om hun woningbestand te verduurzamen. Ze gaat hierbij in op de verschillende keuzes die gemaakt zijn en wat dit voor verschil maakt, ten opzicht van de staat waarin de architect het ooit opgeleverd heeft.

Wilt u deze route lopen? Stuur een mail naar info@KunstPost.nl met daarin uw naam, adres en woonplaats voor € 2,50 per route sturen we u deze route toe. Maak het geld over naar rekening NL25 TRIO 0786 8286 68 ten namen van Stichting KunstPost in Den Haag ovv Waarde van de Wijk deel 1

De route is ook bij Anneloes Groot te verkrijgen. Ze is geregeld te vinden het voormalige loket van NS Station Den Haag Mariahoeve. Ze heeft hierin haar galerie en atelier. De route is goed vanaf dit station op te pakken. Meer weten? Mail naar a.groot16@kpnplanet.nl of bel Anneloes: 06 – 2458 5837

Anneloes is op dit moment route 2 aan het ontwikkelen waarbij ze ingaat op wat particuliere eigenaren gedaan hebben om hun woning groener en klimaat neutraler te maken. Daarnaast is ze ook bezig om een Bomenwandeling  te maak waarbij Anneloes laat zien welke (bijzondere) bomen zijn aangeplant in Mariahoeve zoals de Sequoai.

Marjoline
Author: Marjoline