Laatste nieuws

news_icon

Kunstenaar in de klas is mooi succes

KunstPost is één van de aanbieders van ‘Kunstenaar in de klas’. Dit project wordt georganiseerd door Cultuurschakel. Basisscholen kunnen zich zowel bij Cultuurschakel als bij KunstPost aanmelden en subsidie hiervoor aanvragen. De…

Verder lezen...

Behoud onze broedplaatsen !

Betaalbare werkplekken voor kunstenaars, makers en sociaal maatschappelijke initiatieven staan onder druk nu vele oude panden die voorheen leegstonden geclaimd worden voor woningbouw. Hierbij de oproep van Hubertine Langemeijer om broedplaatsen voor de stad te behouden.

Verder lezen...

Parels van Bezuidenhout 2021

zaterdag 11 september 2021 stonden 4 Parels in de Christus Triumfatorkerk in Bezuidenhout met een presentatie van hun kunstwerken: Mirjam Windmeijer, Hans Spinnler, Marjoline de la Haye en Hubertine Langemeijer. We bedanken Adriaan Sala voor de foto’s van deze dag.

Verder lezen...

27 juni 2021 Landelijk Atelierweekend op LOOkatie364

We kijken terug op een geslaagde dag. Bart van Riemsdijk zag in Kunst & Koffie onze piano staan en ging spelen. De sfeer zat er toen meteen goed in. Het terras was geopend, Frederik Hoogerhoud gaf een presentatie plateel schilderen en ook in de ateliers op de 1e etage was men druk aan het werk. De bezoekers kregen zo een goede indruk wat er normaal in het pand gebeurt: er wordt hard gewerkt en kunst gemaakt, in vele verschillende vormen. Meer weten?

Verder lezen...