open atelierroute groot succes

Dit jaar organiseerde KunstPost voor de 3e keer de open atelierroute door stadsdeel Haagse Hout. Deze keer openden 115 kunstenaars hun deuren om u te ontvangen en te laten genieten van hun werk. Daarnaast werden er workshops gegeven, was er een begeleide rondleiding en waren er interessante lezingen over kunst en het kijken naar kunst.

Haagse Dingen heeft een goede sfeer impressie gemaakt van deze dag. Hun filmpje zie je hier

Dit jaar had KunstPost de beschikking over 3 eigen panden en hadden we voor de gelegenheid het pand van Incluzio / Mariahoeve Werkt voor deze dag mogen lenen. Bij Incluzio konden alle gast kunstenaars zich zichtbaar maken. In onze panden waren alleen KunstPost kunstenaars te zien die een atelier hierin hebben.

Naast onze eigen panden deden ook Atelier 228, Studio 220 en diverse kunstenaars in het stadsdeel vanuit huis mee aan deze route.

Ook dit jaar was het weer heel goed bezocht.we kijken weer terug op een gelaagde dag waarbij het echt een feest voor kunst was. Vele nieuwe mensen wisten de weg naar ons te vinden, oude bekenden zagen we terug en we hebben zelf genoten van zo veel aandacht en interesse.

Volgend jaar, op de laatste zondag van september organiseren we weer deze route. Komt u dan ook?

Hubertine
Author: Hubertine