Cursussen en workshops

Creatief zijn is hartstikke leuk! Wil jij ook je innerlijke kunstenaar ontdekken of je vaardigheden verbeteren? Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een cursus schilderen in Den Haag? Of misschien zoek je wel een tekencursus? Bij Kunstpost bieden we allerlei verschillende cursussen en workshops aan, voor zowel beginners als gevorderden. Neem een kijkje in ons aanbod!

Waar kan ik jullie cursussen en workshops vinden?

Onderaan de pagina vind je al onze creatieve cursussen en workshops.
Wil je meer weten over bijvoorbeeld een cursus, klik er dan op en dan kom je vanzelf op een pagina voor die specifieke cursus.

Wat is het verschil tussen een cursus en workshop?

Een workshop is over het algemeen één les, soms twee. In een workshop maak je kennis met een nieuwe techniek of verbeter je je vaardigheden. Ook is dit erg geschikt om als (groeps)uitje te doen.

Een cursus bestaat uit 3 of meer lessen in een bepaalde periode. In een cursus leer je een nieuwe techniek of verdiep je je nog meer in de door jou gekozen techniek. Omdat een cursus langer is dan een workshop, kun je met je docent je vaardigheden tot een nog hoger niveau tillen!

Wat voor cursussen en workshops bieden jullie aan?

Je kan bij ons allerlei verschillende creatieve workshops en cursussen doen, maar wil je leren tekenen of leren schilderen dan ben je bij ons altijd aan het juiste adres. Met de tijd komen er ook nieuwe cursussen bij, dus neem gerust af en toe een kijkje op onze website of er nieuw aanbod bij is gekomen!

Over het algemeen zijn onze cursussen en workshops voor volwassenen, maar ook voor kinderen hebben we een speciaal aanbod.

Voor scholen en instellingen

Veel kinderen vinden het erg leuk om creatief bezig te zijn. Hoe gaaf is het als je dat van een echte kunstenaar kan leren?
Kunstpost biedt daarom de workshops ‘Kunstenaar in de klas’ aan. Kinderen kunnen dan in de klas kennismaken met een van onze kunstenaars en daarna onder begeleiding lekker aan de slag! Ook is het voor kids mogelijk om verschillende ateliers te bezoeken. Bekijk ons volledige aanbod hieronder!

Op verzoek hebben we ook een aanbod voor senioren en andere specifieke doelgroepen.

Niet gevonden wat je zocht?

Zou je graag een specifieke workshop of cursus volgen? Stuur ons dan een mailtje en dan gaan wij er een passende docent bij proberen te vinden! Geen zorgen, dit is geheel vrijblijvend. Vul in alle gevallen wel het aanmeldformulier in, ook als je alleen een vraag hebt. Je meldt zich pas definitief aan als de docerend kunstenaar bevestigd dat er plek is en je hebt betaald.

Aanmelden voor cursus of workshop

Overzicht workshops & cursussen