Over KP Academy

academy_icon

KunstPost kunstenaars bieden samen een breed scala aan inspirerende creatieve cursussen en workshops aan. Met onze workshops en cursussen kunt u de basis leren, uw eigen techniek(en) verbeteren of in een open atelier onder begeleiding zelfstandig werken. Schilderen bieden we aan op diverse niveaus, in uiteenlopende stijlen en met verschillende materialen. Daarnaast zijn er inspirerende cursussen zoals fotografie, zeefdrukken, zijde schilderen, model tekenen, kortom er is van alles mogelijk.

Voor scholen en instellingen

Voor scholen hebben we een aanbod samengesteld waarbij we ingaan op de vraag vanuit de school. Wil je een kunstenaar in de klas die komt vertellen over zijn eigen werk, evt. gevolgd door een workshop in zijn/haar manier van werken? of wil je een serie lessen aan je kinderen aanbieden waarbij ze de buurt beter leren kennen door met ouderen in gesprek te gaan? of wil je eens met de kinderen in een paar ateliers komen kijken en zien wat het is om kunst te maken? Alles kan. Op verzoek hebben we ook een aanbod voor senioren en andere specifieke doelgroepen.

Voor volwassenen

Een workshop is over het algemeen één les maar het kunnen er ook twee zijn. Denk hierbij aan workshops in schilderen, tekenen,  fotografie, vilten of aan workshops in andere technieken. Doel van de workshops is kennismaken met iets nieuws of een specifieke techniek uitdiepen. De workshops zijn laagdrempelig maar professioneel en voor iedereen toegankelijk.

Zou u graag een specifieke workshop of cursus volgen? Staat die er niet bij? Mail ons, zoeken wij er een geschikt docent bij! Ook dat is mogelijk. Vul in alle gevallen het aanmeldformulier in, ook als u alleen een vraag hebt. U meldt zich pas definitief aan als de docerend kunstenaar bevestigd dat er plek is en u hebt betaald.

Bekijk de cursussen Bekijk de workshops