quarantainekunst zoetermeer cultuurzomer opening robin paalvast sven ruggenberg cultuurfonds

QuarantaineKunst opent CultuurZomer Zoetermeer

quarantainekunst zoetermeer cultuurzomer opening robin paalvast sven ruggenberg cultuurfonds
Foto: Patricia Munster, Trndz

Op vrijdag 17 juli 2020 opende Wethouder Robin Paalvast (Kunst & Cultuur) van de gemeente Zoetermeer samen met Sven Ruggenberg Cultuurmakelaar bij Cultuurfonds Zoetermeer het regio brede kunstproject QuarantaineKunst in Zoetermeer.

De opening vond plaats in de prachtige tuin van De Bakkerswinkel aan de Dorpstraat 125. Kunstenaar Wille Vaskimo had de eer dat zijn kunstwerken onthuld werden tijdens deze opening. Vaskimo Arts was de eerste kunstenaar in Zoetermeer die deelnam aan QuarantaineKunst.Vaskimo had De Bakkerswinkel bereid gevonden om de opening te hosten. We bedanken Piet van De Bakkerswinkel dat hij de opening van QuarantaineKunst in zijn tuin heeft mogelijk gemaakt.

Na de opening liepen we met de pers een rondje in de Dorpstraat. We liepen via Natures waar werk te zien is van Ymir Flink te zien is naar De Wereld Winkel waar werk staat van Ank van Kan en toen door naar een woonhuis op nr 32 waar werk in het raam hangt van Charlotte Wagemakers en we sloten de route af bij Terra Art Projects waar werk te zien is van Eelco Metman.

Met de opening van QuarantaineKunst opende ook CultuurZomer Zoetermeer waar dit project een onderdeel van is.

Wil je mee doen als kunstenaar of wil je graag een kunstenaar een plekje bieden om zijn / haar werk zichtbaar te maken? Dat kan! weten hoe het werkt? Ga naar QuarantaineKunst.nl

Wil je kunstenaars juist nu een hart onder de riem steken? Ga dan naar VOOR DE KUNST en Steun de kunst, juist nu!