Doorlopende (privé) schilder- en tekencursus

Reza Shalileh cursus schilderen tekenen

Docent: Reza Shalileh.

Reza (Teheran, 1955) is in 1993 naar Nederland gekomen. Hij heeft 5 jaar gestudeerd aan de KABK in Den Haag en daarna twee jaar de docentenopleiding gedaan aan de Amsterdamse Academie voor Beeldende Kunst waar hij de eerstegraads lesbevoegdheid behaalde. Inmiddels heeft hij jaren lange ervaring met lesgeven aan volwassenen en aan leerlingen in het voortgezet onderwijs.

Hij geeft les in kleine groepen (max. 8 personen) in zijn eigen atelier, maar privé les is ook mogelijk. Je betaalt per maand en je kan ook per maand opzeggen. Natuurlijk gaat hij het tijdens de lessen hebben over het inhoudelijke van kunst maar hij gaat vooral in op de technieken van de schilderkunst en omgaan met verschilden materialen zoals kleur potlood, aquarel, acryl, olieverf (in verschillende technieken), airbrush en gemengde techniek. Hij geeft les in Alla Prima en ook in glaceren, de techniek van de oude meesters zoals de Vlaamse primitieven het deden en zoals in de tijd van Rembrandt van Rijn en Johannes Vermeer.

Wil je meer weten, neem dan gerust contact op.       

Niveau: beginners en gevorderden

Doelgroep: 18+

Groep: min. 1 max 8 personen (groepen zijn een optie, groepskorting is mogelijk)

Hoe vaak: 4 avonden per maand

Hoe lang: elke les duurt 2,5 uur

Data: in overleg

Adres: Hofzichtlaan 72, 2594 CG Den Haag, in atelier van Reza

Prijs: €60 per persoon p/mnd (excl. materialen, wat je meebrengt aan eigen materiaal wordt bij de eerste ontmoeting besproken)

Het is ook mogelijk een losse workshop te boeken, individueel of voor een kleine groep. Neem hiervoor contact op.