Over KunstPost

KunstPost is voor kunstenaars en kunstliefhebbers. We bieden kunstenaars atelierruimte en mogelijkheden om zich te ontplooien en hun werk te laten zien. Voor kunstliefhebbers zijn er exposities, creatieve workshops en cursussen gegeven door de bij KunstPost aangesloten kunstenaars. Daarnaast organiseren we kunstmarkten en open atelierdagen.

 

Wat biedt KunstPost?

KunstPost biedt verschillende mogelijkheden aan, voor kunstenaars en kunstliefhebbers tot mensen die voor het eerst kennis willen maken met kunst. We focussen ons hierbij niet alleen op een aanbod voor volwassenen, maar ook voor kinderen.

Voor kunstenaars en bedrijven

Voor kunstenaars is het mogelijk om een atelierruimte te huren. De beschikbare opties kunt u terugvinden op onze website. We proberen ons aanbod zo up-to-date mogelijk te houden, maar om zeker te weten of het aanbod nog beschikbaar is verzoeken wij u een mailtje te sturen. We horen graag wie u bent en wat u maakt. Wie weet zien we elkaar dan binnenkort!

Verhuur van vergaderzaal

Het is ook mogelijk om onze vergaderzaal te huren. Dit kan bijvoorbeeld voor uw bedrijf zijn, of voor persoonlijk gebruik. De vergaderzaal is zowel per uur als ook voor een langere periode periodiek te huren.

Daarnaast kunt u zich aanmelden om toe te treden tot de groep van kunstenaars. Naast een gezellig samen zijn, nemen we  regelmatig deel aan maatschappelijke projecten in de wijk Mariahoeve en in stadsdeel Haagse Hout. Ook initiëren we educatieve projecten, waar we aangesloten kunstenaars voor inhuren. Uiteraard zijn de projecten ook afhankelijk van de kunstenaars, dus schroom niet om u aan te melden!

In ons café ‘Kunst & Koffie‘ bieden we verschillende voorstellingen aan op ons kleine podium. Dit kunnen cabaretshows zijn, voorleesmiddagen, lezingen of….. Als u interesse heeft om deze ruimte te huren of u heeft een leuk idee, neem dan contact met ons op. We zijn u graag van dienst.

KunstPost organiseert verschillende verkoop-exposities. Op deze manier kunt u uw kunst onder de aandacht brengen van een breed en geïnteresseerd publiek en verkopen.

Publiek

Voor ons publiek is het niet alleen mogelijk om kunst te bekijken, maar ook om zelf kunst te (leren) maken. We bieden verschillende cursussen en workshops aan, waar u op een laagdrempelige manier uw eigen talenten kunt ontwikkelen. We proberen ons aanbod zo up-to-date mogelijk te houden, maar wilt u zeker zijn van een workshop of cursus, stuur ons dan vooral een mailtje.

In ons café Kunst & Koffie bent u welkom om een kopje thee of koffie te drinken en de geëxposeerde kunstwerken te bekijken. Deze exposities wisselen geregeld. Ook voor of na een cursus of workshop kunt u even lekker blijven zitten. Het café beschikt over een klein podium, waar verschillende initiatieven worden georganiseerd. Zo kunt u voorleesmiddagen bijwonen met kinderen, naar lezingen gaan of een voorstelling. Meer weten klik dan hier.

Heeft u zelf een leuk idee? Laat ons weten wie u bent en wat u doet en wie weet kunnen we een leuke samenwerking starten!